Fideliter Könyvelő és Könyvvizsgáló Kft.
Fideliter Kft.

Bemutatkozás 

Cégünk 1990. óta különböző formában folyamatosan tevékenykedik a számvitel területén.

Célunk, hogy minél magasabb szakmai színvonalon lássuk el a könyvelési, adóbevallási, egyéb tanácsadási szolgáltatásainkat. Ügyfeleinkkel személyes, bizalmi kapcsolat kiépítésére törekszünk. Adózási, számviteli, pénzügyi elszámolási tanácsokkal segítjük döntéseik meghozatalát.

Szakmai felelősségbiztosítással rendelkezünk, mely az egyre bonyolódó adózási környezetben esetlegesen előforduló hibák esetén garantálja, hogy Ügyfeleink ne szenvedjenek anyagi veszteséget.

A könyvelést több mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkező kamarai tag könyvvizsgáló végzi, aki igazságügyi könyvszakértőként peres ügyekben is segítséget tud nyújtani. Naprakészségünket a Magyar Könyvvizsgálói Kamara által szervezett magas színvonalú képzéseken, és egyéb oktatásokon való részvétellel tartjuk fenn.

Nálunk minden Ügyfél személyre szabott kiszolgálást kap, hiszen nincs két egyforma vállalkozó. Az ügyfélfogadási idő rugalmas, szükség esetén az esti órákban is felkereshetnek, kérésre házhoz megyünk az iratokért. Eseti igényeiket a lehetőségekhez mérten a lehető legrövidebb időn belül igyekszünk kielégíteni, figyelembe véve azonban, hogy elsősorban a napi adózási határidőket kell betartani.

A könyvelést az ABC-Multitask ügyviteli szoftverrel végezzük, mely az egyik legrugalmasabban paraméterezhető könyvelő program. Használata lehetővé teszi, hogy ne csak a kötelező adóbevallásokhoz és éves beszámolókhoz szolgáltassunk adatot, hanem megbízóink egyedi információ-igényét is maximálisan kielégítsük.

A bérszámfejtést a szakmailag maximálisan elismert Kulcs-Soft Számítástechnika Nyrt. programjával végezzük.

Felelősségbiztosítónk a Generali-Providencia Biztosító Zrt.

Bízunk benne, hogy hamarosan elégedett Ügyfeleink között tudhatjuk. Tekintse meg szolgáltatásainkat, és kérjen egyedi ajánlatot.

Logo visszahvs
Fideliter Kft.

Telefon:
+3670/4533639,
+3670/4533640
e-mail: fideliter.kft@gmail.com cím:
1135 Budapest,
Fáy u. 64-66. C/1/4.
térkép: kattintson
© 2014 Minden Jog fenntartva Fideliter Kft.
Kulcs-Soft - gyviteli szoftverek
ProSign honlapkészítés